ARRANGEMENTET

Det er ikke bare Dronningen der kommer - det er måden!

Når først "Majestæten" udtaler sig om firmaet og alle medarbejderne, ser firmaet og arbejdspladsen helt anderledes ud. Hun kan på sin rammende og begavede facon, sige og gøre ting som selv direktøren ikke ville få igennem i målsætninger og brand - men uden at tabe ansigt. Tværtimod!
 
Det er TOP underholdning!

r TOP underholdning!

Dronningen til officiel åbning, - genformningen af Dronninglund maj 2023

Majestæten på arbejde - 950 ansatte i Arbejdernes Landsbank.

Majestæten på arbejde - 950 ansatte i Arbejdernes Landsbank.

Det er med seriøsitet, stil og dybdegående research, gennem samtaler med jer, at jeg skriver dagens brandaktuelle lattervækkende tale. Dronningen kan på den måde ikke kun skabe spontan Kongelig underholdning, men lydhørt engagement.

Hendes Majestæt skaber jeres helt egen personlige oplevelse. 

Kongresser
Jubilæer
Åbningsarrangementer
Fødselsdage
Aktionærmøder
Udnævnelser
Firmafester
Årsafslutninger
Fusioner
Bryllupper
Transaktioner
Præsentationer

Det er blot nogle af de vigtige anledninger, hvor Dronningen vil kunne højne indholdet og oplevelsen og gøre den målrettede funktion til en underholdende, men afgørende event! Dronningen kan også optræde på svensk (svensk mor).

Majestætisk påskønnelse af mange års arbejde. Majestætisk påskønnelse af mange års arbejde. 

Denne super målrettede seance former sig som en begivenhed:Håndtryk - op igennem salen. Den motiverede tale. Uddeling af medaljer omkring udvalgte ansattes mærkesager! ’VI’ klipper snoren over til fremtiden. Vi står selvfølgelig alle op og råber til sidst et nifoldigt leve for alle tilstedeværende i firmaet og virksomhedens eller organisationens fremtid! Dronningen forventer selvfølgelig at få assistance til at tænde sine Prince’r og holde såvel askebæger som blomster! Med garanti: Dronningen kommer og skaber Jeres helt personlige oplevelse! Dronning gennem mere end 38 år. Jeg har erfaring med at optræde for 10 til 2.800 personer. Denne underholdning er latterlangtidsholdbar. 
 

Dronningen på officielt besøg på stor pelskongres. Dronningen på officielt besøg på stor pelskongres. 

Det bliver Kronen på Værket!!

Læs kommentarer