BOOKING

Kontakt Jan Hertz for yderligere oplysninger og tilbud på jeres arrangement

Tlf. 35 38 19 67
Mobil: 29 43 52 67
E-mail: janhertz@mail.dk 

Se også www.janhertz.dk

Varighed: fra 10-45 minutter. Pris: forhandles for hvert arrangement.

 

dr_side_bag_dronningen.jpg

BAG DRONNINGEN

I 45 år har jeg været "inde i" dronningen. Jeg har mere følt det som en karakterrolle end en egentlig parodi. Mere end 745 optrædener af 30 minutters varighed er det blevet til – på både dansk, svensk og engelsk.

Disse optrædener har været i forbindelse med store arrangementer og mindre fester – men fælles for dem er, at de alle kræver et fyldestgørende materiale, der skal danne baggrund for det relevante manuskript. I alt har denne rolle krævet næsten femtusinde arbejdstimer i form af forberedelsestid, skrivning, renskrivning og dernæst transport, udklædning og efterfølgende afsminkning. Denne rolle har også afstedkommet rigtig mange sjove situationer – mange har nægtet at tro, at jeg ikke var den rigtige dronning, og politiet har sågar stået vagt.

Jeg har også optrådt for den rigtige dronning til det store 50-års fødselsdagsshow på DR1, hvor jeg bl.a. dansede Napoli og efterfølgende var til middag på Fredensborg Slot. 

Jeg har optrådt for alt fra forsamlinger på 1.800 personer til mere intime selskaber på 16, ligesom jeg er blevet booket af virksomheder til at underholde med udgangspunkt i virksomhedens virkelighed.

Jeg har ikke tidligere offentliggjort min optræden i medierne som sådan, da jeg helst ville undgå forvirring i forhold til mit øvrige virke som teaterchef, iscenesætter, skuespiller og underholdningschef i Tivoli, hvor jeg i 1999 engagerede Dronning Margrethe til hendes første scenografiopgave på Pantomimeteatret.

Jan Hertz

Læs kommentarer

booking.jpg